Veilig aangekomen!
Door: Amely
Blijf op de hoogte en volg Amely
25 Juli 2010 | Aruba, Noord
Vandaag om rond 13.00 uur (voor jullie dus 19.00 uur) zijn mijn reis- en huisgenootje Marianne en ik veilig aangekomen op het bloedhete Aruba. Het scheen vandaag mee te vallen met de warmte, dus dat wordt nog even wennen.
Het appartement ziet er goed uit, huurbaas is tot nu toe erg vriendelijk en behulpzaam, heeft ons van het vliegveld naar het appartement gebracht en daarna ook nog naar de autoverhuur. Komende dagen moet nog er nog veel geregeld worden, maar daar moeten we nu maar niet aan denken want de jetlag moet er eerst maar eens uitgeslapen worden.
Hier laat ik het verder nu bij, want er is genoeg te doen. over de avonturen onderweg (slapen achter boarding-desks enzo) vertel ik later misschien nog wel.
Veel liefs vanuit warm Aruba!
25 Juli 2010 - 11:46
Ruud:
mooi dat de reis goed verlopen is. We zijn erg benieuwd naar het huis en de omgeveing, dus een paar foto's zou mooi zijn. Rust uit en geniet..groetjes -
25 Juli 2010 - 13:39
Evelien:
heeey lieverd!!
Fijn om te horen dat je goed bent aangekomen!!
Mis je al wel hoor :S dus kom maar op met al die leuke verhalen van je :)
liefs eef -
25 Juli 2010 - 14:23
Elise:
Leuk dat je aangekomen bent! Ik ben benieuwd hoe het je allemaal gaat bevallen in Aruba. Veel plezier!