(Nog steeds geen) foto's
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Amely
22 Juli 2008 | Zuid-Afrika, Port Alfred
ik zal vandaag eindelijk eens proberen wat foto's up te loaden op deze ontzettend slome computers, waarschijnlijk nog uit de vorige eeuw. maarja, ben allang blij dat er internet op zit!
ondertussen begin ik steeds meer in te burgeren hier in het mooie relaxte afrika. zo ben ik nog nooit op tijd gekomen voor college (gelukkig doen de leraren dat ook niet) doe ik alles op mn dooie gemakje (maar am, dat deed je in NL toch ook al? hoor ik je denken) en krijg ik steeds meer een 'het komt wel goed, maar je niet druk' -houding.
owja, joy wees me er even op dat het telefoon nummer in het vorige berichtje neit helemaal klopt. het moet dus: +27785226564 zijn. anders komt ie niet aan, zou jammer zijn.
vandaag weer lekker vrij dus gaan vanmiddag vast nog wel even naar het strand. kunt hier namelijk geweldig in de golven zwemmen, of naja, meer zoiets als: wow wat een golf, hoe overleef ik deze?
je mag er ook eigenlijk niet zwemmen, maar wees gerust, we zwemmen er alleen als er een grote groep stoere brede surfdudes in de buurt zijn om ons op baywatch-achtige manier te komen redden. ;)
nou goed, ik ga een (waarschijnlijk frustrerende) poging doen om wat fototjes voor jullie op de site te krijgen!
veel plezier daar in Nederland, ik hoor dat het weer bij jullie beter wordt. hier wordt het weer helaas wat minder volgende week, dan is het hier zo'n 20 a 25 graden in de winter. :P
liefs, am
Nou, ik heb nu een poging gedaan, niet gelukt. hij kan de foto's maar niet uploaden, dus later ga ik het nog eens proberen als internet wat sneller is. nog eventjes geduld dus..
22 Juli 2008 - 14:37
Matthijs:
Dat klinkt allemaal vet goed amely! Volgens mij heb je het super naar de zin daar. Ik ben benieuwd naar de foto's, dus hopelijk gaat dat lukken! -
22 Juli 2008 - 19:14
Joy:
Ow k heb nog helemaal geen reactie op dit bericht geplaatst... Moet toch maar even gebeuren hè:) Maar ik heb alles wat ik wilde zeggen al gezegd tegen je! Dus geniet maar van alles en vergeet je zwembandjes niet!
Dikke dikke kus -
07 Augustus 2008 - 14:17
Elise:
Whaha, grappig dat de docenten zelf ook te laat komen :P