Opnieuw op reis
Door: Amely
Blijf op de hoogte en volg Amely
12 Juli 2010 | Nederland, Emmen
Over nog maar 11 dagen is het zover,exact 1,5 jaar na aankomst in Nederland vertrek ik voor een jaar naar Aruba!
Heb er heel veel zin in, al vind ik het afscheid nemen toch wel heel moeilijk.. zie daar stiekem een beetje tegenop.
Natuurlijk ga ik alle trouwe lezertjes van eerdere weblogs op waarbenjij.nu weer regelmatig op de hoogte houden van de belevenissen daar op amely.waarbenjij.nu en hier op hyves.
Heb ik meteen de eerste foto's voor jullie van het appartement waar Marianne (mijn aanstaand huisgenoot die ook uit Groningen komt) en ik gaan wonen. We wonen in Noord, een plaats en (heel logisch) het noorden van Aruba waar veel hotels, stranden en uitgaansgelegenheden zijn. zitten wel helemaal goed dus!
Nu nog gauw alle laatste dingetjes regelen!
Ayo!
amely
12 Juli 2010 - 09:54
Biebz:
Lieve skattie
Wat lees ik nou!!! Ga je weer reizen! Wat ga je eigenlijk op Aruba doen??? Wél héél erg gaaf lijkt me! Ik hoop dat je t naar je zin gaat krijgen én dat je uiteraard weer veilig en wel terug komt natuurlijk!
Heel veel liefs van ons allemaal xxxx -
30 Juli 2010 - 20:19
Carmen:
Hey! Lang geleden! Leuk joh, naar Aruba! Heb daar een weekje gezeten toen ik een half jaar op Curacao zat. Erg vrolijk daar allemaal. Veel plezier iig! Wat ga je daar doen precies?
Groetjes!