Welkom op mijn waarbenjij.nu! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Amely - WaarBenJij.nu Welkom op mijn waarbenjij.nu! - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Amely - WaarBenJij.nu

Welkom op mijn waarbenjij.nu!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Amely

29 Mei 2008 | Nederland, Groningen

hallo allemaal!

zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten ga ik over een dikke maand een half jaartje in zuid afrika wonen!
op het moment zijn Eline en ik natuurlijk heel hard bezig met de voorbereidingen. inenten, spulletjes shoppen, CHN leeuwarden platbellen voor info..
Over een week of 5 is het al zover, en begin het al een beetje spannend te vinden. met deze waarbenjij.nu ga ik natuurlijk proberen jullie allemaal op de hoogte te houden van mijn zuid afrikaanse avonturen.
nu nog een paar weekjes aftellen!

liefs, am

• 29 Mei 2008 - 19:06

Joy:

Yes! ben ik de eerste???? Ik ga je missen laiverd! Maar de komende paar weekjes gaan we samen heel hard leren en genieten!

Dikke knuffel!

• 29 Mei 2008 - 20:44

Ruud:

He meissie, mooi dat je ook dit weer op tijd klaar hebt. Kunnen we je goed volgen in (het dan hopelijk rustige) zuid-Afrika.

groeten je pappie

• 30 Mei 2008 - 08:31

Jis:

heey am!!

heel de familie vertrekt naar het buitenland :( maar wel super gaaf wat je allemaal gaat doen daar..!
    en voor die tijd moeten we eigenlijk nog weer even groningen gaan bekijken hé!

dikke kus jis

• 30 Mei 2008 - 10:19

Eef :

Jooo am
    Woww wat gaat dat snel.. Nog maar een klein maandje !! :S
    Echt super zeg!! we gaan je absoluut heel erg missen maar gelukkig kunnen we eerst nog ff een weekje van je gaan genieten in zeeland :)
    Kussie eef

• 30 Mei 2008 - 20:18

Biebz:

Zo trouw als ik de site van je zus bijhoud, ga ik die van jou na-túúr-lijk ook bijhouden!!!! En óók jou gaan we vreselijk missen!!!!! Maar uiteraard wensen we je heel veel plezier tijdens dit (toch wel) grote avontuur! Ik hoop dat we voor jouw vertrek nog ff net zo gezellig hebben met zn 3en als met Adie... Héééél véééél liefs van Mij XXXXX

• 31 Mei 2008 - 08:48

Ewout:

He am,

Gaaf dat je daar heen gaat! Ik zit 21 juli t/m 18 aug. en 11 dec. t/m 8 jan. ook in Zuid-Afrika, dus misschien zie ik je daar nog ;-p
    Veel plezier alvast!

Liefs!

• 02 Juni 2008 - 21:25

ZUS:

Hey molly!
    Vind het nog steeds stom dat je weggaat als ik net terug ben..!sta ik weer op schiphol!maarja, niks aan te doen, EN NATUURLIJK SUPRVET DAT JE NAAR Z-AFRIKA GAAT!!eline gaat dus toch nog mee??gelukkig, wel zo gezellig!!zusje, ik spreek je later, suc6 met de voorbereidingen, dike kus uit Suri!

• 03 Juni 2008 - 13:18

Daggie:

Hey Am!

Ik weet het nu al cker... Ik ga je missen als je in Afrika zit! Maar vind het nog steeds wel super gaaf dat je daar heen gaat zeg! Ben gewoon jaloers ;) Je moet ons wel goed op de hoogte houden via deze site, ik zal het trouw volgen!

Kussies!

• 04 Juni 2008 - 09:17

Elise:

Over een week of vijf alweer!!! ??? Jee, wat gaat dat hard. Ik heb nog steeds het idee dat ik je nog maar net heb gezien bij opa en oma! :P
    Leuk dat ik ook jouw berichtjes kan volgen op deze manier!!!

Succes en veel plezier alvast! Opa en oma zijn trouwens net een paar uurtjes geleden vertrokken naar Emmen :P Maar wist je misschien al...

Doegie :)

• 17 Juni 2008 - 19:14